La Horia IXO was onze allereerste creatie in samenwerking met onze meesterbrouwer uit Navarra. La Horia is een blonde Helles-bier (licht in het Duits) met een lage gisting. Met zijn gouden blonde kleur is het een lichte blonde bier met een moutige smaak die bloemige en kruidige aroma's onthult. Het is een dorstlesser, zeer gemakkelijk te drinken.
Het woord van de chef: “Op een dag komt mijn vriend Yann terug van de vergadering, met in zijn bagage een gember-infused rum. Als fan van ti punch had ik het idee om deze smaak te combineren met een citroenachtige toets!”
Deze Imperial India Pale Ale is gemaakt van een krachtige mix van mout. Een mooie intense bier met fruitige en bloemige tonen... die zich uitdrukt in een subtiele bitterheid in de afdronk. Een perfecte balans om uw smaakpapillen op reis te sturen!
Kleur: Blond
Stijl: India Pale Ale
Alcoholpercentage: 6%
IBU (bitterheid): 36
Ananasconfituur met speculaaskruiden 240g
Onze confituren worden ambachtelijk vervaardigd in onze werkplaats in Faverolles-sur-Cher in Loiret-Cher.
En onze vruchten worden telkens lokaal ingekocht wanneer dat mogelijk is. De aardbeien komen uit Sologne. We gaan de bosbessen plukken in Soing in Sologne. Dan, eind augustus en begin september, komen de appels en peren uit Montprès-Chambord. Ten slotte de pruimen en rabarber uit Saint Aignan sur Cher.
Zodra de vruchten in de werkplaats aankomen, bereiden we ze voor om hun versheid zo goed mogelijk te behouden. We beginnen in april-mei met de aardbeien, daarna de rabarber, dan de abrikozen (die komen van het bedrijf Brunet in Roussillon), daarna de vroege peren uit Trévoux en de appel Reine des reinettes, omdat we graag met de seizoenen werken. In de winter hebben we alle tijd om citroen-, sinaasappel- en mandarijnenmarmelade te maken. Dan is het tijd voor de ananas in januari.
Netto gewicht: 240g
Verpakking: glazen pot
Beschikbaarheid: afhankelijk van beschikbare voorraad
Het is de zon die aan tafel komt voor uw ontbijt dankzij deze jam, die is bereid met de beste geselecteerde ananasvariëteiten vanwege hun smaakkwaliteiten en rechtstreeks van kleine producenten komt.
Het is een traditionele ambachtelijke productie, exclusief gemaakt voor Seneafood.
Bevat 30% minder suiker dan een klassieke jam.
Jam gemaakt met 60% verse vruchten.
Dominante smaak: Licht pittig met een vleugje gember.
Textuur: Glad jam.
Proefadvies: Op brood, gebak, yoghurt of kwark, patisserie.
Ingrediënten: Ananas 40%, suiker 40%, gember 20%.
Om de geweldige ontdekking van de Hand van Irulegi te vieren, hebben we besloten een tijdelijke IXO-bier te lanceren ter ere van het Euskara. De onthulling van het woord "Sorieneku" vond plaats tijdens de Euskaraldia, en daarom hebben we besloten om 10 cent per verkoop te doneren aan de federatie van de Ikastola SEASKA. Een manier voor ons om ons nog meer in te zetten voor het leven in het gebied en het werk van de ikastola te benadrukken.
De Sorieneku is een Strong Ale, een blonde bier van 7% die perfect is voor koelere avonden en de feestdagen. Met zijn gouden kleur en romige witte schuim onthult het een moutachtige biscuitachtige smaak en kruidige tonen van kruidnagel, koriander en sinaasappel.
Een genereuze en smakelijke bier, de legende zegt dat het geluk brengt zodra je het in handen hebt!
Geniet samen van deze heerlijke Rougail met Montbéliard-worstjes en de L’Oiseau-peper van Réunion. Geïnspireerd door de beste brouwerijen, is dit recept vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen.
Geniet samen van deze heerlijke Jambalaya-stijl Kip, met chorizo, rode paprika en chili, geïnspireerd op de beste brasserieën. Zorgvuldig bereid met kip van Franse oorsprong, is dit recept vrij van kleurstoffen, kunstmatige aroma's en conserveermiddelen.